Цього літа Lifesaving Merch представив новий дроп – «Воля», який уособлює силу і незламність українців. Кожна футболка з цієї колекції має свій унікальний дизайн, виконаний різними шрифтами, що відображає різноманітні, але однаково міцні характери наших людей.

Новий дроп присвячений людям із залізною волею – парамедикам, волонтерам, кінологам, саперам і донорам. Це одяг для тих, хто невпинно виконує свою роботу і щодня обирає не здаватися. Обирай свою «волю» та рятуй своїми діями на  Lifesaving Merch.

Крім того, Lifesaving Merch запустив черговий дроп, який знову захоплює серця українців. Цього разу це унікальне поєднання поезії Сергія Жадана та ілюстрацій Уляни Нєшевої.

Вкотре речі розбирають за лічені дні, а допомога, яку передає ПУМБ завдяки проєкту сягає сотень тисяч гривень.

За липень мерч допоміг передати 304 984 грн на забезпечення потреб захисників. А саме:

- Донор ЮА для проведення двох доставок крові в гарячі точки;

- Агентам крові для закупівлі 81 турнікету CAT;

- Госпітальєрам, щоб придбати 322 упаковки медикаментів для швидких парамедиків.

Колаборації митців, підтримка бізнесів, запрошення від організацій на благодійні події – усе це допомагає мерчу розвиватися та об’єднувати людей навколо своєї місії – рятувати життя українців. Lifesaving Merch вже встиг підкорити Париж на Дні української моди у рамках Олімпійських ігор, а у вересні готується до Ukrainian Fashion Week. 

Це вкотре доводить, що проєкт «Ми однієї крові» створює не просто речі. Він промовляє маніфестами і дійсно створює стиль. Той, що покликаний підтримувати і рятувати. 

Замовляйте одяг, виборює життя, адже 50% коштів від кожного замовлення проєкт передає громадським організаціям «ДонорUA», «Агенти крові» та «Госпітальєри» для закупівлі засобів тактичної медицини для захисників, обладнання для швидких парамедиків та доставки компонентів крові в гарячі точки. Завдяки проєкту вже врятовано 126 587 життів українців.